翻訳と辞書 |
Doenjang jjigae : ウィキペディア英語版 | Doenjang jjigae
''Doenjang jjigae'' is a variety of ''jjigae'' or stew-like Korean traditional dish, made with ''doenjang'' (Korean soybean paste) and available ingredients such as vegetables, (radish, squash, green onion, green chili, mushrooms, potatoes), seafood (such as shrimp), or dubu (tofu).〔(【引用サイトリンク】title= Doenjang jjigae (된장찌개) )〕 It is regarded as one of the representative dishes of food in Korea along with ''Kimchi jjigae''. ==See also==
*Kimchi jjigae *Sundubu jjigae * List of tofu dishes *
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Doenjang jjigae」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|